Nový prospekt MANIPULÁTORY

Máme pro Vás 2. díl prospektu BAGRPARTS.

Tentokrát jde o výběr náhradních dílů a příslušenství pro manipulátory.
 

Tak konečně spatřil světlo světa i druhý díl našeho prospektu BAGRPARTS. I ten by měl přiblížit aktivity našeho nového stejnojmenného střediska. Představuje druhý velmi obsáhlý obor, a to náhradní díly a příslušenství pro manipulátory.

Zatím jsou v našem e-shopu i informačním materiálu prezentovány především díly pro značky Merlo a Manitou, jež jsou v našich zeměpisných šířkách hojně rozšířené.

Neznamená to však, že nejsme schopni nabídnout Vám díly také pro jiné značky. Díky úzkým kontaktům s našimi dodavateli můžete poptávat díly na jakoukoli značku manipulátoru. Postupně se také bude nabídka e-shopu dále rozšiřovat.

Máte-li o výtisk zájem, kontaktujte nás, rádi Vám ho zašleme buď v tištěné podobě nebo v elektronické na Vaši e-mailovou adresu. Pokud se zaregistrujete v našem novém e-shopu, obdržíte prospekt automaticky.

Nové středisko by mělo pokrýt všechny požadavky majitelů a obsluhy minibagrů, malých čelní nakladačů, minirypadel, prostě malé zemní a stavební techniky a nově také manipulátorů. 

V našem e-shopu na zabezpečené doméně WWW.BAGRPARTS.CZ najdete základ - je to jen ukázka toho, co nabízíme.

Vyzkoušejte nákup v našem novém e-shopu nebo, pokud zde nenajdete, co hledáte, poptejte náhradní díly na svůj stroj u našich operátorů. Jsou připraveni odpovídat na Vaše dotazy a připravit Vám nabídku na míru.

777 700 605 | 777 700 621

Těšíme se na spolupráci!

Tým BAGRPARTS

Zavolejte nám

+420 777 700 621

+420 777 700 605