Jak vybrat správně gumové pásy?

Pro výběr správného pryžového pásu pro Váš stroj existuje doporučený postup. Při jeho dodržení bude nákup nového obutí hračkou.

Nejprve se pokuste zjistit rozměr stávajícího pásu na Vašem stroji.

Tato informace by měla být umístěna na vnitřní straně pásu, blíže k vnější hraně. Pokud se Vám označení rozměru pásu nedaří dohledat, pak druhou možností je postupovat manuálním zjišťováním jednotlivých hodnot, které jsou nezbytně nutné pro vybrání správné velikosti pásu.

Při manuálním zjišťování si nejprve změřte celkovou šířku pásu, dále zjistěte rozteč článků (rozteč je dána vzdáleností středu jednoho článku ke středu sousedícího článku) a nakonec spočítejte celkový počet článků.
Image 1

Pokud si i přesto nejste jisti rozměrem nebo typem pásů, kterými je stroj vybaven, neváhejte nám napsat na email: david.reichl(zavináč)autosas.cz nebo zavolat na telefonní číslo: +420 777 700 621. Ke správnému určení typu pásu budeme od Vás potřebovat následující informace:

  • výrobce Vašeho stroje
  • typové označení Vašeho stroje

Obě informace byste měli najít na výrobním štítku stroje nebo ve strojním průkazu (technickém) průkazu Vašeho stroje.

Doporučení:
Nejlepším řešením je uvést obě informace, tedy jak výrobce Vašeho stroje, tak i rozměr pásů, které jsou na stroji namontovány.

Na základě těchto informací Vám budeme schopni nabídnout správný typ pásu, včetně ceny a termínu dodání.

Zavolejte nám

+420 777 700 621

+420 777 700 605