Předváděcí dny BAGRPARTS

Děkujeme za návštěvu všem účastníkům a zaměstnancům za jejich nasazení.  

Předváděcí dny Auto SAS 2021 jsou za námi.

Představili jsmě vám spoustu novinek!

K vidění byly nové modely, které rozšířily naši nabídku komunální a manipulační techniky, nové e-shopy a novinky pro usnadnění Vaší práce.

Svou premiéru u nás měl AKU ŠTĚPKOVAČ Laski LS 160 AB - první štěpkovač na baterie s možností dobíjení z elektrické sítě, představili jsme Vám nové nebo inovované stroje TOYOTA a BT, náš vlastní systém pro správu flotily SAS-REPORT a mnoho dalších.

Bylo nám ctí Vás informovat, že jsme na stoupající zájem o náhradní díly a příslušenství na malé bagry, zemní stroje a manipulátory zareagovali a jsme připraveni nabídnout Vám tyto díly jak po telefonické dohodě, tak i v elektronické podobě v novém e-shopu . Můžete tak nakupovat díly i pro tyto stroje 24 hodin denně 7 dní v týdnu za zaváděcí ceny. Neváhejte nás kontaktovat, pokud si nebudete jistí, jaký díl je ten správný právě pro Váš stroj. Naši operátoři jsou připraveni Vám pomoci s výběrem.

Bylo to moc fajn a my věříme, že to FAJN, je vidět i na snímcích pořízených během obou dnů. Dovolte, abychom Vás pozvali do naší malé fotogalerii.

Děkujeme za přízeň a už nyní se těšíme na shledanou při dalších příležitostech!

Tým Auto SAS

Zavolejte nám

+420 777 700 621

+420 777 700 605